18:00

Finspångs AIK

Referat: Bollnäs GIF BF U19 - Finspångs AIK

TÄTKÄNNING I SERIEN efter en tydlig seger mot stolta Finspång!

U19 har startat serien mycket förtroendeingivande med 3 segrar på 4 matcher. På lördagskvällen besegrades Finspång med mycket tydliga siffror Segern grundlades redan i den första halvleken då man gick till vilan med ledning 7-0. 5 minuter in i den första halvleken stod det redan 4-0 till hemmalaget

Numret större
Bollnäs var numret större och dels hade man farliga anfall mest hela tiden. Samtidigt storspelade Oskar i målet och hade flertalet kvalificerade räddningar i den första halvleken.

Poänggörandet
Philip Bergström, som på fredags gjorde sina 2 första mål i elitserien gjorde även 2 mål även i denna match (och 5 assist). Han överglänstes i matchen av Philip Heed som hängde in 4 strutar och Edwin Johansson med 3.

Bra kväll
Det var en bra kväll i SBB Arena och nästa vecka går U19-cirkusen vidare med bortamatch mot UNIK i Uppsala. Välkomna åter då

FAKTA:
BOLLNÄS GIF BF - FINSPÅNGs/KATRINEHOLM 12 - 1
(7-0)
Mål: 1-0 (1:42) Oliver Bergman (Gustav Lind), 2-0 (3) Philip Hed (Philip Bergström), 3-0 (4) Edwin Johansson (Philip Bergström), 4-0 (6) Philip Bergström (Edwin Johansson), 5-0 (14) Philip Bergström (Philip Hed), 6-0 (25) Philip Hed (Philip Bergström), 7-0 (40) Lucas Ahlgren (Gustav Lind), 8-0 (46) Edwin Johansson (Philip Bergström), 9-1 (68) Philip Hed (Philip Bergström), 10-1 (70) Oliver Bergman, 11-1 (75) Philip Hed (Anton Hallgren), 12-1 (78) Edwin Johansson, (Philip Hed)
Utv BGIF: 2 x 10 min F/K: 5 x 10 min + grovt matchstraff
Hörnor: B 10 (4) - FK 8 (0)